top of page
Skin Care Tipps

Beauty-Tipps 🦋

Рутината за грижата на е лицето е най-важната съставка за безупречна кожа. Разбира се, отнема малко време, за да я развиете, но след като намерите рутина, която ви харесва, се придържайте към нея. 

Сутрин кожата се подготвя за грим, а вечерта се почиства от грим и замърсявания. И кой знае, с правилната грижа за кожата може дори да не се нуждаете от грим след известно време... 

За сияйна, здрава кожа без бръчки, правилната грижа за лицето е най-важното 🌿

Съобразете грижата си със сезона: Когато отново стане по-студено, кожата ви изсъхва по-бързо и се напуква, така че трябва да използвате по-богати кремове през зимата, отколкото през лятото.

Винаги измивайте лицето си хладка вода сутрин. Горещата вода разрушава естествения мастен слой на кожата и я изсушава. 

Вечерната рутина е изчючително важна. Не я пропускайте и не лягайте с грим. 

Ледът ви помага да намалите всякакъв вид подуване и зачервяване и да придадете на лицето си свеж вид. Също страхотно: Поставете хидратиращият си крем в хладилника - дава на кожата ви усещане за прохлада. 

 

Правилното хранене е изключително важно за вашата кожа! Прекомерната консумация на захар и мазна fast food храна са No Go. По-скоро много зеленчуци и храни с наситени мазнини.

Ако имате проблемна кожа, уверете се, че кърпата ви се пере редовно, в противен случай отново ще втриете бактерии в лицето си, когато я изсушавате.

❗Не използвайте козметични продукти, които съдържат парабени. 

EASY SKINCARE TIPPS
KEDMA COSMETICS
bottom of page