top of page
Platinum Facial Core

Нашата история започва на далечно място, преди много години. Тя включва царица Клеопатра, жената, която се промени начина, по който светът определя красотата. Тя откри природни съкровища, които помогнаха за подмладяването на кожата й, засилвайки нейната красота и съживяване на младостта: минерали от Мъртво море и злато.

 

Клеопатра разпозна благотворното въздействие на минералите от Мъртво море, техните уникални терапевтични и разкрасяващи кожата сили. Тя направи до голяма степен, за да получи изключителни права върху района на Мъртво море и неговите уникални природни съкровища. По нейна команда в близост до Мъртво море са построени фармацевтични и козметични фабрики.

 

Клеопатра също така откри, че златото има луксозни свойства против стареене. Златото е нетоксично, противовъзпалително вещество и подмладява и стяга кожата, възстановява младата й текстура. Известно е, че Клеопатра е спала със златна маска за лице всяка вечер, за да подобри гъвкавостта на кожата си и да запази естествения и блясък.

 

Вдъхновена от Клеопатра, Kedma Cosmetics се е заела да предефинира красотата, като комбинира древна мъдрост и съвременни технологии, за да създаде изключителна козметика. За да съответства на тази визия, Кедма е име, получено от комбинацията от библейската дума за древност и съвременната употреба на иврит за напредък. Логото на Kedma е вдъхновено от формата и текстурата на древни златни монети.

Основана през 2007 г., Kedma Cosmetics работи в тясно сътрудничество с водещи дерматолози и експерти в областта на козметиката, за да разработи авангардни продукти, които помагат на жените и мъжете по целия свят да постигнат и поддържат своята младост и жизненост. В допълнение към минералите от Мъртво море, всички формули на Kedma включват активни и естествени съставки, които събуждат кожата за действие, което води до по-здрава, гладка и мека кожа. Всички продукти на марката са сертифицирани по ISO, не съдържат парабени и животински съставки и не са тествани върху животни. Също така е с доказано лечебно действие за редица кожни заболявния. 

Продуктите на Kedma Cosmetics се прилагат от луксозни спа центрове в Лас Вегас, Сан Диего, Лос Анджелис, Сан Франциско и други големи градове в САЩ. През 2008 г. марката навлезе на европейския пазар и бързо спечели конкурентно предимство пред други продукти в Обединеното кралство, Австрия, Франция, Испания и Германия, а също така има редица локации в Далечния изток и Филипините а вече и в България. 

bottom of page